Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Σεισμός 4,8 βαθμών Ρίχτερ στη Σικελία – Τουλάχιστον 2 τραυματίες

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Σικελία, κοντά στο πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης, την Αίτνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανέφερε το BBC επικαλούμενο ιταλικά μέσα ενημέρωσης.


Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 03.19 τα ξημερώματα της Τετάρτης (τοπική ώρα, 04:19 ώρα Ελλάδας), κοντά στον δήμο της Βιανγκράντε.

Σύμφωνα με το BBC, υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε κάποια κτίρια, εξαιτίας της τελευταίας από μια σειρά σεισμικών δονήσεων που καταγράφονται μετά την ηφαιστειακή έκρηξη στην Αίτνα τη Δευτέρα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button