Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμολόγοι: «Επικίνδυνο για σεισμό πολλών Ρίχτερ το ρήγμα του Αδραμυττίου»

Ανησυχία προκαλεί στους σεισμολόγους τα ρήγματα του Αδραμυττίου στα μικρασιατικά παράλια, το οποίο θεωρείται επικίνδυνο και έχει δώσει στο παρελθόν καταστροφικούς σεισμούς μεγέθους έως 6,8 Ρίχτερ, για αυτό παρακολουθούν με προσοχή την ακολουθία που έχει αναστατώσει τις τελευταίες οκτώ ημέρες τους κατοίκους της Λέσβου.

Οι ειδικοί μιλούν πλέον για «σμήνος σεισμών» που προέρχονται από ρήγματα δυναμικής 5 – 5,5 Ρίχτερ, μετά το τελευταίο ισχυρό «χτύπημα» μεγέθους 5 Ρίχτερ, το οποίο εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής με επίκεντρο τη γειτονική Τουρκία και τις 31 μικρότερες σεισμικές δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

«Οι πιθανότητες να έχουμε ένα μεγάλο γεγονός είναι μειωμένες, ενώ ακόμα και αν υποθέσουμε ότι θα εκδηλωνόταν ένας σεισμός της τάξεως των 6 Ρίχτερ, η Λέσβος θα μπορούσε να τον αντιμετωπίσει» εξηγεί ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Πηγή: Espresso

Tags
Back to top button