Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σεισμική δόνηση 4,7 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Τουρκία

Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην επαρχία Κόνια, που έφτασε τα 4,7 Ρίχτερ.

Η Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτης Ανάγκης (AFAD) δήλωσε στον ιστότοπό της ότι ο σεισμός σημειώθηκε στις 6.51 μ.μ. τοπική ώρα στην περιοχή Tuzlukcu της επαρχίας Κόνια. Το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε στα επτά χιλιόμετρα.

Δεν έχουν αναφερθεί θύματα μέχρι στιγμής, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού στο Twitter.

Ακολούθησαν δυο σεισμοί στην ίδια περιοχή, με μέγεθος 4 Ρίχτερ στις 6.52 μ.μ. και 4,1 Ρίχτερ στις 6.53 μ.μ.

Η Τουρκία είναι από τις πιο ενεργές σεισμικά ζώνες στον κόσμο. Τον περασμένο Οκτώβριο, ένας ισχυρός σεισμός με μέγεθος 6,6 Ρίχτερ έπληξε την επαρχία της Σμύρνης, αφήνοντας πάνω από 110 νεκρούς και τραυματίζοντας περισσότερους από 1.000.

Tags
Back to top button