Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε «κλοιό» φοιτητών το υπ. Παιδείας: Καταγγέλλουν ελλείψεις καθηγητών και τριτοκοσμικές συνθήκες στις εστίες

Για δεύτερη ημέρα διαμαρτύρονται έξω από το υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι, φοιτητές.

Αυτή την ώρα φοιτητές των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ελλείψεις σε καθηγητές και τις συγχωνεύσεις τμημάτων των Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, για τις συνθήκες διαβίωσης στις εστίες αλλά και για την διακοπή τη σίτισης τους, έχουν περικυκλώσει και τις δύο εισόδους του υπουργείου. Ομάδα δώδεκα ατόμων έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου.

Την ίδια ώρα στο υπουργείο Παιδείας βρίσκονται και μέλη της ΟΛΜΕ που διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στα διαπολιτισμικά σχολεία για παλλινοστούντες και αλλοδαπούς μαθητές, στο πλαίσιο της τρίωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει για σήμερα η Ομοσπονδία μεταξύ 11-14:00 το μεσημέρι.
Αυτή την ώρα είναι κλειστή για τα οχήματα η οδός Ανδρέα Παπανδρέου μπροστά από το υπουργείο Παιδείας.

Tags
Back to top button