Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Σε ελεύθερη πτώση η τουρκική οικονομία: Η τουρκική λίρα συνεχίζει να κατρακυλά

Αν και η Τουρκία, με τη βοήθεια της γερμανικής κυβέρνησης, μπόρεσε να αποτρέψει σε μεγάλο βαθμό την επιβολή κυρώσεων στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, η τουρκική λίρα συνεχίζει να πέφτει.

Προς το παρόν, η τιμή του δολαρίου είναι στα 7,87 τουρκικές λίρες και η τιμή του ευρώ είναι 9,56 τουρκικές  λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πτώση της τουρκικής λίρας οδηγεί σε τεράστια οικονομικά προβλήματα και σαφή αύξηση της τιμής των προϊόντων, ενώ η αγοραστική δύναμη του λαού στην Τουρκία συνεχίζει να μειώνεται.

Η Τουρκία βρίσκεται σε μια συνεχή οικονομική καθοδική πορεία, αφού μέχρι σήμερα έχει χάσει η τουρκική λίρα το 25% της αγοραστικής της ισχύος.

Για τον Ερντογάν είναι μονόδρομος η επιστροφή της  Τουρκίας στη Δύση, αν θέλει η χώρα του να βγεί από την τεράστια οικονομική ύφεση την οποία βιώνει, σε συγκερασμό με τον Covid-19.

Tags
Back to top button