Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη τεράστια αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο Μενίδι για τον δολοφόνο του 11χρονου – Οι κάλυκες οδηγούν στον πιστολέρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβόλησε στον αέρα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 11χρονος μαθητής από αδέσποτη σφαίρα.

Όλα δείχνουν ότι η μοιραία σφαίρα έφυγε από συγκεκριμένο σημείο στο οποίο έχουν επικεντρώσει τις έρευνες οι αστυνομικοί και για το λόγο αυτό μετά τις πέντε το απόγευμα η γιγαντιαία επιχείρηση επεκτάθηκε στον οικισμό Αυλίζα των τσιγγάνων προκειμένου οι αστυνομικοί να “χτενίσουν” τη συγκεκριμένη ζώνη αναζητώντας όπλα και ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί προέρχονται από την Ασφάλεια, τα ΕΚΑΜ, τις ΟΠΚΕ, τα ΜΑΤ, την ομάδα ΔΙΑΣ και στην τεράστια αυτή επιχείρηση συμμετέχουν και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ασφάλειας Αττικής.

Tags
Back to top button