Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Πάτρα: Εκκενώθηκαν οικισμοί - Με εγκαύματα πολίτης (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Πάτρα. Το έργο της κατάσβεσης δυσκολεύει καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Την ίδια ώρα σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Αχαϊας Χαράλαμπου Μπονάνου η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον τρία σπίτια στο Άνω Σούλι, ενώ ένας τραυματίστηκε σοβαρά. 

Παράλληλα υπήρξε προληπτική εκκένωση της περιοχής, ενώ κάτοικοι παρά τις εκκλήσεις της ΕΛ.ΑΣ αρνούνταν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Ακόμη χτυπούν και οι καμπάνες των εκκλησιών.  

Κάποιοι κάτοικοι προληπτικά, μόνοι τους, απομακρύνθηκαν από το χωριό με τα αυτοκίνητά τους ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχει φτάσει στο Νεκροταφείο του Σουλίου και στη Μόμα.

Στην περιοχή βρίσκεται ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μαζί με αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες για να συντονίσουν το έργο των εργαζομένων στο Δήμο που με μηχανήματα έχουν ριχτεί στη μάχη με τη φωτιά. 

Επίσης οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το Κουκούλι ενώ έκλεισε η Περιμετρική στο ύψος του Γλαύκου, ενώ εκκενώθηκε και ο καταυλισμός των ρομά στον Ριγανόκαμπο. 

Στο μεταξύ, έχουν ενισχυθεί περαιτέρω οι πυροσβεστικές δυνάμεις και στο σημείο επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 25 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού έξι αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.  

Να σημειωθεί ότι πυκνοί καπνοί οι οποίοι είναι ορατοί έχουν ξεσηκωθεί στο κέντρο της πόλης κάνοντας την κατάσταση αποπνικτική. 

 

 

Tags
Back to top button