Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σε εξέλιξη έρευνα για το παράνομο γηροκομείο στην Κέρκυρα - Ψάχνουν συγγενείς των ηλικιωμένων

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα συνεχίζεται από την Ασφάλεια η έρευνα που διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας για τον οίκο ευγηρίας που φέρεται να λειτουργούσε χωρίς άδεια στην περιοχή Σπαρτερά του νησιού.

Στο μεταξύ, οι τρεις από τους πέντε ηλικιωμένους που φιλοξενούνταν σε αυτόν βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν στο νοσοκομείο του νησιού, έδειξαν καλή κλινική εικόνα και ήδη ειδοποιήθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα για να τους παραλάβουν. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί συγγενείς των άλλων δυο ηλικιωμένων, που επίσης υποβάλλονται σε εξετάσεις χωρίς να έχει προκύψει κάτι που να δείχνει παραμέληση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως από μια καταγγελία στους αστυνομικούς του τμήματος Λευκίμμης και ανέφερε ότι ένα σπίτι λειτουργούσε ως οίκος ευγηρίας χωρίς τις απαιτούμενες άδειες. Στην Ασφάλεια προσήχθησαν για να δώσουν εξηγήσεις ο 85χρονος ιδιοκτήτης και η 60χρονη κόρη του, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι πέντε ηλικιωμένοι είναι μακρινοί συγγενείς τους και τους φιλοξενούν στο σπίτι τους.

Tags
Back to top button