Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σε εξέλιξη επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας για άδειες οδήγησης έναντι χρηματικού αντιτίμου

Επιχείρηση για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης στη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι συλληφθέντες που είναι μέχρι στιγμής 13 στο σύνολο κατηγορούνται για τη διευκόλυνση απόκτησης άδειας οδήγησης έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρεια Ελλάδα, για την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας,που διευκόλυνε την απόκτηση άδειας οδήγησης έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα, τις πρωινές ώρες και η οργάνωση δρούσε σε διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών σε περιφερειακή ενότητα της βόρειας Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 13 άτομα.

Tags
Back to top button