Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Σε αυτό το κελί κρατείται ο Δ.Λιγνάδης - Δήλωσε ευχαριστημένος από την κατάσταση που βρήκε (βίντεο)

Ο παιδόφιλος Δημήτρης Λιγνάδης, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, διανύει τα πρώτα εικοσιτετράωρα στη φυλακή Τρίπολης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός, πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, βρίσκεται σε χώρο στις φυλακές της Τρίπολης μαζί με άλλους τρεις κρατούμενους και εκεί θα μείνει για επτά ημέρες όπως επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο των φυλακών για τους νέους κρατούμενους.

Όπως αναφέρει ο Alpha, δεν πρόκειται για μια φυλακή υψίστης ασφαλείας όπως για παράδειγμα αυτή του Κορυδαλλού.

«Σοκαρισμένος και καταβεβλημένος ο Δημήτρης Λιγνάδης»! Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Τρίπολης

Όλοι οι κρατούμενοι εκεί είναι είτε υπόδικοι είτε κατάδικοι με βαριά κακουργήματα για σοβαρά σεξουαλικά εγκλήματα.

Στη συνέντευξη με τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε τα εξής: «Περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Οι άνθρωποι εκεί περιγράφουν τον σκηνοθέτη ως έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και καταβεβλημένο.

Όπως επισημαίνουν, δεν μιλάει πολύ, είναι σε κατάσταση σοκ.

Από τον διευθυντή των φυλακών ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ζήτησε μετά την παρέλευση του επταημέρου να είναι μόνος του σε κελί.

Είπε πως δεν νιώθει κάποιο φόβο και αισθάνεται ασφαλής μέσα στη φυλακή. Οπότε ύστερα από επτά ημέρες, θα μπει κανονικά σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με άλλους 20 κρατούμενους. Επίσης δεν ζήτησε να εξεταστεί από ψυχολόγο όπως έχει δικαίωμα.

«Αυτή την στιγμή δεν αισθάνομαι την ανάγκη να εξεταστώ από ψυχολόγο. Αν στο μέλλον το νιώσω θα σας το ζητήσω», είπε.

Να σημειωθεί πως σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το πέρασε στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.

Tags
Back to top button