Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 48ωρη απεργία οι δημοσιογράφοι για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Σε 48ωρη απεργία προχωρούν οι δημοσιογράφοι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ με αίτημα τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Η απεργία θα ξεκινήσει στις 6 το πρωί της Τρίτης 24 Οκτωβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στις 6 το πρωί.

Την ανησυχία του για την κατάσταση της υγείας της δημοσιογράφου απεργού πείνας Αφροδίτης Υψηλάντη, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Σάββατο σε νοσοκομείο εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ζητώντας να δοθεί βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ γιατί, όπως τονίζει, κάθε μέρα τα προβλήματα διογκώνονται. Όπως αναφέρει, ήδη οι ασφαλισμένοι αδυνατούν να λάβουν την απαραίτητη θεραπεία τους, ακόμη και οι καρκινοπαθείς.

Καλούμε, λοιπόν, την κυβέρνηση να νομοθετήσει, το συντομότερο δυνατό, μία βιώσιμη λύση για τον ΕΔΟΕΑΠ σύμφωνα με τις προτάσεις της Ενώσεως, σημειώνει η ΕΣΗΕΑ και προσθέτει πως «σε αντίθετη περίπτωση, ο κλάδος θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα ασφαλιστικά του δικαιώματα και συγκεκριμένα την περίθαλψη και την επικούρηση».

Tags
Back to top button