Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

«Σάρωσε» ξανά ο Καραλής - Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο στην Πολωνία (βίντεο)

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ σημείωσε σήμερα ο Εμμανουήλ Καραλής.

Τα 5,90 μ. από το μίτινγκ της πόλης Κάεν στις 31 Ιανουαρίου αποτελούν παρελθόν, αφού στον πίνακα των ρεκόρ για τον κλειστό στίβο στο επί κοντώ τη θέση του πήρε το 5,92 μ. που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (8/2) στο Λοτζ.

Ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του Παρισιού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε του αγώνα μέχρι τώρα στην χειμερινή περίοδο.

Στον αγώνα του στην πολωνική πόλη υπό τους ήχους του Ζορμπά ο Καραλής σκαρφάλωσε στα 5,92 μ. πήρε την πρώτη θέση και στην συνέχεια δοκίμασε στα 6,02 μέτρα. Τα άλματα του μπορεί να ήταν άκυρα, όμως, έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και αυτό το φράγμα.

Τα άλματα που πέρασε ο Καραλής ήταν διαδοχικά τα 5,62 μ., 5,82 μ. με τη δεύτερη, 5,92 μ. με την πρώτη προσπάθεια.

Θυμίζουμε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό είναι 6μ και είναι φυσικά του Εμμανουήλ Καραλή. 

Πολύ πίσω από τον Καραλή ακολούθησαν ο Τσέχος, Νταβίντ Χόλι με 5,62μ., ο σπουδαίος Πολωνός, Πιότρ Λίσεκ και ο Ιταλός, Κλαούντιο Στέκι, που έμειναν στα 5,52μ.

 

Tags
Back to top button