Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαρηγιάννης: "Θα έχουμε 400 διασωληνωμένους έως τα τέλη Ιουλίου"

Ο κ. Σαρηγιάννης μιλώντας στον Real Fm 107,1 επεσήμανε ότι τα κρούσματα θα ανέλθουν στα 23.000 – 25.000 έναντι 13.000 που είναι σήμερα κατά μέσο όρο την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρξει διπλασιασμός μέχρι τα μέσα του Ιουλίου. «Μετά από αυτή την περίοδο περιμένουμε την φάση αποκλιμάκωσης», τόνισε ο καθηγητής.

Στην συνέχεια τόνισε ότι τον Αύγουστο η κατάσταση θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας στις χώρες από τις οποίες θα έρθουν στην χώρα μας οι τουρίστες για διακοπές, εκείνη την περίοδο.

Κορονοϊός: Άλμα με 20.084 κρούσματα – 16 θάνατοι -95 διασωληνωμένοι

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν εκτιμά ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθούν οι εισαγωγές σε απλέ κλίνες και ΜΕΘ, ο κ. Σαρηγιάννης απάντησε θετικά και συμπλήρωσε ότι: «Συμβαίνει ήδη τις τελευταίες ημέρες σε πανελλαδικό επίπεδο. Από το τέλος αυτής της εβδομάδας κι έπειτα δούμε μία πιο σαφή αυξητική τάση η οποία θα συνεχιστεί. Έτσι, προς το τέλος Ιουλίου με αρχές Αυγούστου μπορεί να έχουμε και 400 εισαγωγές σε κλίνες και ΜΕΘ με ανάγκη για διασωλήνωση».

Επίσης ανέφερε ότι αν ληφθούν έγκαιρα ορισμένα μέτρα για να μπει «φρένο» στο κύμα αύξησης των κρουσμάτων θα μπορέσουν να αποφευχθούν πολλές εισαγωγές σε ΜΕΘ, ενώ τόνισε ότι η χρήση μάσκας θα πρέπει να είναι απαραίτητη σε ορισμένους χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός.

Δείτε το βίντεο:

 

Tags
Back to top button