Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάμος: Σύλληψη 5 αλλοδαπών για παράνομη είσοδο στην χώρα

Πέντε αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να περάσουν στην ενδοχώρα με πλαστά έγγραφα συνέλαβε η Ασφάλεια του Λιμενικού Σώματος Σάμου. Οι τέσσερις έφεραν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο πέμπτος είχε χαρτιά άλλου προσώπου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

“Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών των στελεχών Γρ. Ασφαλείας του Λ/Χ Σάμου, συνελήφθησαν πέντε (05) αλλοδαποί, μεσημβρινές ώρες χθες, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και εγγράφων άλλου προσώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα Μαλαγαρίου Βαθέος, πριν τον απόπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, εντοπίστηκαν οι τέσσερις εκ των ανωτέρω να φέρουν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο πέμπτος βρέθηκε να κατέχει έγγραφα άλλου προσώπου με σκοπό την μεταφορά τους στην ενδοχώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν τέσσερα (04) πλαστά δελτία αιτούντος διεθνούς προστασίας, επτά (07) κινητά τηλέφωνα,  ένα (01) ακτοπλοϊκό εισιτήριο και το χρηματικό ποσό των χιλίων εννιακοσίων εξήντα ευρώ (1.960€).

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή”.

Tags
Back to top button