Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Σάμος: Καταδικάστηκε εθελοντής πυροσβέστης για εμπρησμό

Ένας 45χρονος εθελοντής δασοπυροσβέστης καταδικάστηκε σήμερα από το τριμελές πλημμελειοδικείο Σάμου σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με τριετή αναστολή ως υπαίτιος της δασικής πυρκαγιάς στα Κοντακέικα Σάμου την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ που μετέδωσε την είδηση, ο ίδιος ειδοποίησε το εθελοντικό κλιμάκιο για την πυρκαγιά και στη συνέχεια ενημέρωσε ότι είχε δει κάποιον άγνωστο να προσπαθεί να διαφύγει από το συγκεκριμένο σημείο. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας όμως, ύστερα από έρευνα διαπίστωσε ότι ο ίδιος ο 45χρονος έβαλε φωτιά με έναν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό και στη συνέχεια ειδοποίησε το κλιμάκιο ώστε να ξεκινήσει η διασικασία της πυρόσβεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button