Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος στη Βοιωτία – Έπιασαν δάσκαλο δημοτικού σχολείου στη Βοιωτία για παιδική πορνογραφία

Πρόκειται για δάσκαλο, ηλικία 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το LamiaReport ο δάσκαλος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης σε χωριό της Βοιωτίας, όπου διέμενε και παράλληλα δίδασκε στο σχολείο του χωριού.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και ό,τι άλλο σχετικό βρήκαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον δάσκαλο ο όποιος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στη Σετρεά, Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το γεγονός, σημειώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και ότι θα παρακολουθήσουν την πορεία της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Ανάστατοι οι γονείς

Εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι της περιοχής έπαθαν σοκ, όταν έμαθαν γιατί απομακρύνθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το σχολείο τους. Είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στο δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άτομο χωρίς πολλές συναναστροφές που δεν έβγαινε από το σπίτι του.

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», είπε ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Πηγή: 

Tags
Back to top button