Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη μπήκαν στον εναέριο χώρο της Δανίας

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη παραβίασαν δύο φορές τον εναέριο χώρο της Δανίας, κοντά στο νησί Μπόρνχολμ, στη Βαλτική Θάλασσα, όπως υποστηρίζει το υπουργείο Άμυνας της Δανίας.

«Είναι απολύτως απαράδεκτο ρωσικά αεροσκάφη να παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της Δανίας και μάλιστα δύο φορές σε μία ημέρα. Φαίνεται ότι επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια», ανέφερε ο υπουργός Γιέπε Κόφοντ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο υπουργός δεν διευκρίνισε τον τύπο των αεροσκαφών. Οι λεπτομέρειες ερευνώνται ακόμη, σημείωσε, προσθέτοντας ότι ζήτησε να συναντηθεί με τον πρεσβευτή της Ρωσίας. 

Τα ρωσικά μαχητικά ενίοτε κάνουν προωθημένες αναχαιτίσεις των ΝΑΤΟϊκών αεροσκαφών που πετούν πολύ κοντά στον θύλακα του Καλίνινγκραντ που είναι ρωσικό έδαφος.

Tags
Back to top button