Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσικά και κινεζικά πολεμικά πλοία κατέπλευσαν στην Οχοτσκική Θάλασσα για γυμνάσια

Πολεμικά πλοία του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού και του κινεζικού Πολεμικού Ναυτικού κατέπλευσαν στην Οχοτσκική Θάλασσα στο δυτικό Ειρηνικό στο πλαίσιο κοινών ναυτικών ασκήσεων, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου του Στόλου του Ειρηνικού.

«Στη διάρκεια του πλου, το απόσπασμα των πλοίων εκτέλεσε κοινούς ελιγμούς, αντιμετώπισε μη επανδρωμένα σκάφη υποθετικού εχθρού, πραγματοποίησε αναγνωρίσεις και επόπτευσε την κατάσταση της επιφάνειας με τη συμμετοχή ελικοπτέρων», μετέδωσε το Interfax επικαλούμενο την υπηρεσία Τύπου.

Οι ρωσικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε ενεργειακή υποδομή στο Σούμι - Καταρρίφθηκαν 34 ρωσικά drones

Η Ρωσία ανακοίνωσε το Σάββατο ότι αρχίζει την κοινή ρωσοκινεζική ναυτική άσκηση «Beibu/Interaction – 2024» που περιλαμβάνει όπλα κατά αεροσκαφών και κατά υποβρυχίων.

Τα μεγάλα ρωσικά αντιτορπιλικά ανθυποβρυχιακού πολέμου «Ναύαρχος Παντελέγεφ» και «Ναύαρχος Τριμπούτς», καθώς και κορβέτες MPK-82 και MPK-107 είναι μεταξύ των πολεμικών πλοίων που συμμετέχουν στα γυμνάσια, μετέδωσε το Ιντερφάξ.

Η Κίνα εκπροσωπείται από τα αντιτορπιλικά Xining και Wuxi, τη φρεγάτα Linyi και το πλοίο ανεφοδιασμού Taihu, πρόσθεσε το πρακτορείο.

«Τα πλοία θα εκτελέσουν πυρά πυροβολικού, ενώ θα χρησιμοποιήσουν επίσης ανθυποβρυχιακά και αντιαεροπορικά οπλικά συστήματα βάσει ενιαίου σχεδίου», μετέδωσε το Ιντερφάξ.

Η Οχοτσκική Θάλασσα στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό βρίσκεται ανάμεσα στη χερσόνησο Καμτσκάτκα της Ρωσίας στα ανατολικά, τα νησιά Κουρίλες στα νοτιοανατολικά και το ιαπωνικό νησί Χοκάιντο προς νότον.

Tags
Back to top button