Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Στο ρωσικό κράτος εργοστάσια της Renault στη Μόσχα (βίντεο)

Αυτήν τη φορά το πλήγμα ήρθε από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault που πουλά το πλειοψηφικό ποσοστό που έχει στην αυτοκινητοβιομηχανία Avtovaz, σε ρωσικό επιστημονικό ινστιτούτο.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη κρατικοποίηση από την αρχή του πολέμου. Πάνω από 400 εταιρείες έχουν αποσυρθεί από τη Ρωσία, αφήνοντας πίσω περιουσιακά στοιχεία αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διείσδυση Τάγματος Αζόφ στα σύνορα της Ρωσίας! Ρωσικά ΜΜΕ: To σχέδιο ανήκει στις ΗΠΑ

Η Renault δήλωσε ότι η συμμετοχή της, που ανέρχεται σχεδόν στο 67,69% της Avtovaz, θα πωληθεί στο ρωσικό Κεντρικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης Αυτοκινήτων και Κινητήρων, ενώ το 100% των μετοχών της στη Renault Russia θα μεταβιβαστεί στον δήμο της Μόσχας.

Σύμφωνα με πηγές, η Renault Russia και η Avtovaz πουλήθηκαν στη συμβολική τιμή του ενός ρουβλίου έκαστη, αφού έτσι η αυτοκινητοβιομηχανία προστατεύει τις επιδόσεις του ομίλου και τη δυνατότητά του να επιστρέψει στη χώρα στο μέλλον.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Tags
Back to top button