Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ρωσία: Έστειλε επιπλέον Στρατό στα σύνορα της Αρμενίας με το Αζερμπαϊτζάν

Η Ρωσία απέστειλε στρατό, που εγκαταστάθηκε σε δύο νέες τοποθεσίες στα νότια της Αρμενίας, κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.

Η κίνηση αυτή προσφέρει στη Μόσχα μεγαλύτερο «αποτύπωμα» σε μια περιοχή όπου είχε ήδη στείλει στρατεύματα πέρυσι για να διατηρήσει την ειρήνη, στο πλαίσιο της συμφωνίας που έληξε έναν πόλεμο έξι εβδομάδων κατά τον οποίο οι δυνάμεις των Αζέρων κατέγραψαν μεγάλα εδαφικά κέρδη εναντίον των Αρμενίων.

«Δύο οχυρά της 102ης ρωσικής στρατιωτικής βάσης στην Αρμενία, στήθηκαν στην περιοχή του Σιουνίκ», ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο μια ομιλία του Πασινιάν στο κοινοβούλιο της Αρμενίας.

«Πρόκειται για μια πρόσθετη εγγύηση ασφάλειας όχι μόνο για την περιφέρεια Σιουνίκ, αλλά και για όλη την Αρμενία», πρόσθεσε ο Αρμένιος πρωθυπουργός.

 

 

Tags
Back to top button