Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρωσία: Δασκάλα τράβηξε το χειρουργημένο αυτί μαθητή

Μια δασκάλα από τη Μπουργιατία στη Ρωσία έσκισε το αυτί ενός μαθητή επειδή δεν έκανε τις ασκήσεις του. Μετά το περιστατικό, το αγόρι, το οποίο προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις στο αυτί, έχασε κάθε ελπίδα να βελτιωθεί η ακοή του.

Σύμφωνα με το «Baikal-Daily» που επικαλείται τον χρήστη «Anonymous03», μια δασκάλα στη Μπουργιατία στη Ρωσία έσκισε το αυτί του μαθητή της, ο οποίος είχε κάνει τρεις επεμβάσεις σε αυτό, το καλοκαίρι του 2020.

«Σχεδόν δεν ακούει απ' αυτό το αυτί. Η επόμενη επέμβαση ήταν προγραμματισμένη σε δυο-τρεις μήνες. Η δασκάλα το γνώριζε πολύ καλά» αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κοινωνικά δίκτυα, το παιδί άκουσε τι έπρεπε να κάνει, δεν ξεκίνησε όμως την εργασία, όποτε η δασκάλα τον «τράβηξε από το αυτί».

«Όλα τα ράμματα σκίστηκαν. Τώρα θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, δεν τίθεται όμως θέμα για αποκατάσταση της ακοής» σημειώνεται. 

Ο διευθυντής του σχολείου, Μπαίρ Ριντσίνο, δήλωσε ότι η δασκάλα, μετά το περιστατικό, φοβήθηκε, τηλεφώνησε άμεσα στους γονείς του παιδιού και το πήγε στο ιατρείο.

«Ο αμελής μαθητής νευρίασε τη δασκάλα, η δασκάλα του τράβηξε το αυτί και αυτό ήταν το τραυματισμένο. Η δε δασκάλα φοβήθηκε, στη συνέχεια τηλεφώνησε στους γονείς του παιδιού, ζήτησε συγγνώμη και το πήγε στο ιατρείο. Στο ιατρείο τον εξέτασαν και δεν βρήκαν κάποια εξωτερικά σημάδια. Στη συνέχεια έφτασε η μητέρα του παιδιού, πήγαν μαζί στο νοσοκομείο για εξετάσεις για να μάθουν αν υπήρχαν συνέπειες. Απλώς τράβηξε το αυτί, δεν το έσκισε. Η δασκάλα γνώριζε ότι το παιδί είχε κάνει εγχείρηση το καλοκαίρι, μπορεί να το είχε ξεχάσει όμως» επισήμανε ο διευθυντής του σχολείου.

Η Εκπαιδευτική Υπηρεσία της περιφέρειας θα διερευνήσει το περιστατικό.

Tags
Back to top button