Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Διάσωση 25 μεταναστών από ταχύπλοο στον Αρχάγγελο - Συνελήφθη ο 51χρονος χειριστής

Για την παρουσία λέμβου σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή του Αρχαγγέλου στη Ρόδο, ενημερώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού.

Περιπολικό σκάφoς του Λιμενικού το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία μετέβη άμεσα στην περιοχή, όπου εντόπισε το ταχύπλοο σκάφος και προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των 25 αλλοδαπών επιβαινόντων (13 άνδρες, 5 γυναίκες, 3 κορίτσια και 4 αγόρια), οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ συνελήφθη ο 51χρονος αλλοδαπός χειριστής του σκάφους που τους μετέφερε.

Ρόδος: Πνίγηκε και βρέθηκε η σορός του ανοιχτά του νησιού

Επιπρόσθετα, επιβατηγό σκάφος το οποίο έπλεε στην θαλάσσια περιοχή Κολύμπια της Ρόδου εντόπισε 39χρονο αλλοδαπό εντός ταχύπλοου σκάφους να καλεί σε βοήθεια και τον περισυνέλεξε.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στον όρμο Λίνδου, όπου μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ο 51χρονος συλληφθέντας τον υπέδειξε ως διακινητή και κυβερνήτη ταχύπλοου που είχε μεταφέρει αλλοδαπούς σε προγενέστερο δρομολόγιο και ότι ανέμενε συνδρομή από αυτόν, καθώς είχε έλλειψη καυσίμων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ταχύπλοα σκάφη.

Tags
Back to top button