Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ρημαγμένο το κτίριο του Ερυθρού Σταυρού που βρισκόταν υπό κατάληψη

Ολοσχερή καταστροφή κατέγραψε η κάμερα του ΑΝΤ1 στα δύο κτίρια που εκκένωσε τη Δευτέρα η αστυνομία στου Ζωγράφου και στο κέντρο της Αθήνας.

Οι χώροι, κυριολεκτικά, είναι ρημαγμένοι και ειδικά τα όσα κατέγραψε η κάμερα στο εσωτερικό του κτιρίου του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στου Ζωγράφου, που τελούσε υπό κατάληψη από τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα από τις 2 του μήνα, προκαλούν αγανάκτηση.

Εικόνες ντροπής και απόλυτης καταστροφής αποτυπώνονται στον τηλεοπτικό φακό με την έρευνα του ΑΝΤ1 να αναφέρει ότι τα κτίρια που τελούν υπό κατάληψη στην Αθήνα, ξεπερνούν τα 20.

Οι κάτοικοι αυτών των περιοχών έχουν αγανακτήσει με τους ιδιοκτήτες ναι μεν να δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν κυρίως πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν σ’ αυτά, αλλά ταυτόχρονα να εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι εντός των κτιρίων «στρατολογούνται» νεαροί για επεισόδια.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Tags
Back to top button