Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη (βιντεο)

Μάρτυρας - κλειδί ο αδερφός της - Τι του είπε μια μέρα πριν δολοφονηθεί

Ο Γιάννης Ζέμπερης, αδερφός της Δώρας εργαζόταν στο πλευρό της, ήξερε όλες τις υποθέσεις της και εννέα μήνες τώρα προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να «δέσει» το παζλ της δολοφονίας της.

Στην επανέναρξη της δίκης, στις 12 Ιουλίου, η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία «φωτιά» για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η 32χρονη.

«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει, να δώσουμε έναν τεράστιο αγώνα, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε ο Γιάννης Ζέμπερης στο δελτίο του ANT1.

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι "αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών". Αυτά δείχνουν κάποιο φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταζε να μας προστατέψει»,πρόσθεσε ο αδερφός της 32χρονης.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ANT1:

Tags
Back to top button