Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

"Βρέχει φωτιά" στην κεντρική Συρία: Άγριες μάχες Συριακού Στρατού-ISIS

Το Ισλαμικό Κράτος (ISIS / ISIS / IS / Daesh) συνέχισε τις βαριές επιθέσεις του εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) αυτή την εβδομάδα, στοχεύοντας σε αρκετές τοποθεσίες μεταξύ των κυβερνείων Χάμα, Αλ Ράκα και Χομς.

Σύμφωνα με μια πηγή στο Κυβερνείο της Χάμα, οι πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους στοχεύουν αρκετές τοποθεσίες μεταξύ των περιοχών Ithriya και Al-Sa'an, ωθώντας τον Αραβικό Στρατό της Συρίας (SAA) να μετακινήσει ενισχύσεις σε αυτό το μέτωπο για να καταστείλει την τρομοκρατική δραστηριότητα.

Αυτές οι επιδρομές του Ισλαμικού Κράτους οδήγησαν επίσης σε πολλά θύματα εντός των τάξεων του Συριακού Στρατού, ενώ οι τρομοκρατικές επιχειρήσεις διαρκούν για ένα μικρό χρονικό διάστημα προτού οι τρομοκράτες εξαφανιστούν πίσω στην τεράστια ερημική περιοχή της κεντρικής Συρίας.

Για την καταπολέμηση της δραστηριότητας του Ισλαμικού Κράτους, οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις εξαπέλυσαν μεγάλο αριθμό αεροπορικών επιδρομών κατά των κυβερνείων Χαμά, Αλ-Ράκκα και Χομς, επιτυγχάνοντας στόχους εντός αυτών των κυβερνητικών αρχών για να αποδυναμώσουν τους πυρήνες της τρομοκρατικής ομάδας.

Μια πηγή από το Συριακό Στρατό επεσήμανε ότι πολλοί από αυτούς τους πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους έχουν αναπτυχθεί σε μεγάλο αριθμό σπηλαίων στην περιοχή Badiya Al-Sham, γεγονός που τους επιτρέπει να αποφύγουν τη σύλληψη και τον εντοπισμό.

Ωστόσο, η πηγή επεσήμανε ότι τα ρωσικά αεροπλάνα αναγνώρισης αυξάνουν τις πτήσεις τους πάνω από αυτήν την  περιοχή για να παρακολουθούν τις τρομοκρατικές δραστηριότητες και κινήσεις.

Tags
Back to top button