Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πύργος: Μαθητής λιποθύμησε και τραυματίστηκε στο κεφάλι - Στο νοσοκομείο και ο αδερφός του που υπέστη σοκ

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας στο δημοτικό σχολείο Σκουροχωρίου στον Πύργο Ηλείας, όταν ένας μαθητής της ΣΤ’ δημοτικού λιποθύμησε και χτύπησε στη σιδερένια βάση του προαυλίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το patrisnews, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο ενώ ο αδερφός του παιδιού, βλέποντας τον μαθητή να λιποθυμά υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε και εκείνος στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Όπως εξήγησε μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου: «Κατά τη διάρκεια του Αγιασμού στη σχολική μας μονάδα μαθητής της Στ’ τάξης του σχολείου μας είχε σοβαρό λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο οδήγησε στον τραυματισμό του, καθώς έπεσε με το κεφάλι στην τσιμεντένια βάση του προαυλίου. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο και ενημερώθηκαν οι γονείς του. Ο μαθητής δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο χρειάστηκε 22 λεπτά για να έρθει και να παραλάβει τον μαθητή.

Εν τω μεταξύ είχε έρθει στο σχολείο και ο πατέρας του μαθητή ο οποίος συνόδευσε και τον άλλο του γιο στο νοσοκομείο, καθώς ο μικρός υπέστη σοκ από το λιποθυμικό επεισόδιο και τον τραυματισμό του αδελφού του. Ο μαθητής μας θα παραμείνει στο νοσοκομείο του Πύργου για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση».

Tags
Back to top button