Η μυρωδιά από το κουνουπίδι είναι μια από τις πιο έντονες που μπορεί να αφήσει πίσω του το μαγείρεμα στην κουζίνα.
Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε από τη δυσάρεστη για πολλούς αυτή μυρωδιά όση ώρα μαγειρεύετε. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λεμόνι.
Κόψτε δύο τρεις φλούδες από το λεμόνι και ρίξτε τις μέσα στην κατσαρόλα που θα βράσετε το κουνουπίδι. Το λεμόνι θα απορροφήσει τη μυρωδιά και ο χώρος θα μυρίζει πολύ πιο ευχάριστα.
Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε ένα βαμβάκι με λίγο ξύδι πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το κουνουπίδι.
Θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα και λιγότερες έντονες μυρωδιές στην κουζίνα σας.