Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Πτώση μυστηριώδους ουράνιου σώματος στο Αμβούργο, το 1957…

Το μυστήριο του «ακαθόριστου ουράνιου σώματος», το οποίο εμφανίστηκε την 29η Νοεμβρίου του 1957 στον ουρανό του Αμβούργου της Γερμανίας υπό τη μορφή φλεγόμενης σφαίρας και εξαφανίστηκε ακολούθως στα περίχωρα της πόλης, παρέμενε άλυτο.

Καθηγητές από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου κατέληξαν στις εξής υποθέσεις:

  1. Επρόκειτο ενδεχομένως για στρατιωτική συσκευή, γερμανικής ή ξένης κατασκευής.
  2. Ίσως ήταν μια από τις σφαίρες αλουμινίου, οι οποίες είχαν εκτοξευθεί προσφάτως από τους Αμερικανούς προς τον Ήλιο.
  3. Θα μπορούσε να ήταν τμήμα του πυραύλου, ο οποίος είχε μεταφέρει τον τεχνητό δορυφόρο.
  4. Επρόκειτο ίσως για τα συντρίμμια του προστατευτικού περιβλήματος του δορυφόρου.

Στο σημείο πτώσης του άγνωστου ουράνιου σώματος εντοπίστηκαν ίχνη οξειδίου του αλουμινίου, ίχνη μαγνησίου, τιτανίου και λευκοσιδήρου. Επομένως, σύμφωνα με τους επιστήμονες, αποκλείστηκε αμέσως η πιθανότητα πτώσης μετεωρίτη.

Έτσι, το μυστήριο εξακολουθούσε να παραμένει άλυτο.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», στις 04/12/1957…

Tags
Back to top button