Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώην σταθμάρχης Λάρισας: Ο ΟΣΕ διοικείται από τα συνδικάτα (βίντεο)

Ο κ.Αποστολέρης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, μιλά για μια κίνηση «δολοφονίας» και για εγκληματικές συνθήκες αμέλειας, ενώ εκθέτει μια νοσηρή νοοτροπία. 

«Οι έμπειροι σταθμάρχες προτιμούν τους μικρούς σταθμούς για να εισπράττουν εκτός έδρας επιμίσθιο» τονίζει ειδικότερα ο πρώην σταθμάρχης Λάρισας. 

Τέμπη: Η τελευταία συνομιλία του μηχανοδηγού του Intercity (βίντεο)

Μιλώντας για τις παθογένειες του συστήματος, δεν παραλείπει να επισημάνει ότι ο ΟΣΕ «διοικείται από συνδικάτα»  και ότι η κακή διοίκηση, και όχι μόνο ο προϊστάμενος, ευθύνεται για την τοποθέτηση του μοιραίου σταθμάρχη. 

«Ήταν δολοφονία. Με πέντε μόνο μέρες προϋπηρεσίας έπρεπε να είχε μπει σε μικρό σταθμό» τονίζει ο κ.Αποστολέρης για τον προφυλακισμένο 59χρονο. 

Εξηγώντας πώς αναπτύσσεται ένα πλαίσιο παθογένειας, επισημαίνει δε: «Εάν  κάνω μάθημα στον σταθμάρχη κι αναπτύξω φιλία, θα πάρει πιστοποιητικό επάρκειας». 

«Ο σταθμάρχης είναι έτσι σαν να έχει δολοφονηθεί από τους ίδιους του τους συναδέλφους» πρόσθεσε. 

«Η αξία του φάνηκε» συμπλήρωσε για τον μοιραίο σταθμάρχη ο κ.Αποστολέρης που υπογράμμισε ότι υπάρχουν «συνάδελφοι οι οποίοι δεν κάνουν τη δουλειά και απλώς τους προσέχουμε». 

Καταγγελίες για τον μοιραίο σταθμάρχη: «Είχε ξεχάσει το μικρόφωνο ανοιχτό και ακούγονταν πανηγύρια»

Τέμπη: Σε κατάσταση πολέμου τα νοσοκομεία μετά την τραγωδία

«Ξέχασαν τα μικρόφωνα ανοιχτά κι ακούγονταν πάρτι και πανηγύρια»... Νέες καταγγελίες ήρθαν, πριν από λίγα 24ωρα, στο «φως» για τα όσα συνέβαιναν στον σταθμό της Λάρισας όπως και για τις συνήθειες του σταθμάρχη εν ώρα εργασίας. Πολίτες έκαναν λόγο για μια εικόνα χάους, με τον σταθμάρχη να έχει ξεχάσει ανοιχτά τα μικρόφωνα από όπου γίνονταν ανακοινώσεις, εντός του σταθμού, και λόγω αυτού ακούγονταν μουσικές άλλα και συνομιλίες που δεν έπρεπε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, πολίτες κατήγγειλαν τι συνέβαινε στο σταθμαρχείο μία ημέρα πριν από τη μοιραία μετωπική σύγκρουση.

«Λες και ήταν σε κάποιο πανηγύρι», είπε κάτοικος της Λάρισας περιγράφοντας την εικόνα την 27η Φεβρουαρίου.

«Ο κύριος που βγάζει τις ανακοινώσεις ήταν πολύ εύθυμος. Ξέχασε δύο φορές το μικρόφωνο ανοιχτό, τη δεύτερη φορά το ξέχασε περισσότερη ώρα» επισήμανε άλλος κάτοικος Λάρισας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι μοιραίος σταθμάρχης δεν ήταν προσεκτικός.

Όταν ο πολίτης ρωτήθηκε τι έλεγε ο σταθμάρχης, ο πρώτος απάντησε: «Είχε συνομιλία με τον διπλανό του, απλά ήταν και άλλος κόσμος μέσα, δεν καταλαβαίναμε τι έλεγε αλλά φαινόταν ότι μπέρδευε τα λόγια του».

«Έτρεξε ο σεκιούριτι να τους πει να κλείσουν τα μικρόφωνα» πρόσθεσε δε.

Tags
Back to top button