Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα: Ο Κουφοντίνας πρέπει να εκτίσει ισόβια σε αληθινή φυλακή, όχι σε φάρμα

Την απορία του για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας αλλά και τις άδειες που του δίνονται κατά καιρούς εξέφρασε με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα, Ντέιβιντ Ντ. Πιρς.

Όπως τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Πιρς, πρόκειται για έναν αμετανόητο τρομοκράτη που θα έπρεπε να περάσει το υπόλοιπό του στη φυλακή και όχι σε μια «φάρμα».

«Δεν το καταλαβαίνω. Ο Κουφοντίνας είναι ένας καταδικασμένος τρομοκράτης, υπεύθυνος για τον θάνατο Ελλήνων, Τούρκων, Βρετανών και Αμερικανών πολιτών. Πρέπει να μείνει στην φυλακή, σε αληθινή φυλακή, και να εκτίσει ισόβια. Χωρίς άδειες, χωρίς φάρμες. Οι μέρες του έχουν τελειώσει.

Tags
Back to top button