Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πέθανε σε γυρίσματα διαφήμισης χτυπώντας σε βράχο

Ο Σλοβένος snowboarder Μάρκο Γκρλιτς σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της διαφήμισης. Ήταν 38 ετών.

Τα σλοβενικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης κατάβασης, έπεσε σε βαθύ χιόνι και χτύπησε σε βράχο, χωρίς να φοράει προστατευτικό κράνος.

Χτύπησε με το κεφάλι σε βράχο χωρίς κράνος

Σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA, ο Γκρλιτς έκανε ένα διαφημιστικό βίντεο για εκείνο το χιονοδρομικό κέντρο στο Ζέλντεν, αλλά όλα έληξαν μοιραία όταν χτύπησε με το κεφάλι του σε έναν βράχο.

Ο Γκρλιτς ήταν ο πιο δημοφιλής Σλοβένος freestyle snowboarder και κέρδισε πολλούς διαγωνισμούς, ενώ ήταν ένας από τους πρωτοπόρους της δημιουργίας αθλητικών ταινιών.

Υπήρξε τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Νέων και ήταν δεύτερος ως ενήλικας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2008.

Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει στραφεί στα κοινωνικά δίκτυα και έχει κάνει πολλά για να προωθήσει το άθλημα.

Tags
Back to top button