Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Προβοκάτσια Αλβανών Εθνικιστών στην ΠΓΔΜ – Απλωσαν τεράστια Αλβανική σημαία στο κάστρο του τσάρου Σαμουήλ (βίντεο)

Προβοκάτσια Αλβανών εθνικιστών στην ΠΓΔΜ ανήμερα της Πασχαλιάς.

Συγκεκριμένα, άπλωσαν μία τεράστια αλβανική σημαία στο κάστρο του τσάρου, Σαμουήλ στην Οχρίδα με το βλέμμα στη «Μεγάλη Αλβανία».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η προβοκάτσια είχε σαφή στόχο να δημιουργήσει θέμα αντιπαράθεσης λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στην ΠΓΔΜ. Να δουν, δηλαδή, αν οι αλβανόφωνοι θα πρέπει να στηρίξουν τον κυβερνητικό υποψήφιο και να δει ταυτόχρονα ο ξένος αλβανόφωνος παράγοντας πόσο μετράει η μειονότητα στο εσωτερικό της χώρας.

Ο άνθρωπος που «σήκωσε» τη σημαία και είναι Κοσοβάρος χορευτής, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.500 ευρώ και πενταετή απαγόρευση εισόδου στη χώρα, όμως είχαν σπάσει για τα καλά τα νεύρα του Πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ.

Βέβαια, ο Ζάεφ δεν είδε τη σημαία ως προεκλογικό αλυτρωτικό φολκλόρ. Ήταν προσβολή στην πολιτική του. Όμως ήταν και μάθημα πως η νέα ονομασία δεν ξορκίζει και φαντάσματα της ιστορίας.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Tags
Back to top button