Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πρωτοφανές συμβάν στο Πήλιο: Απείλησε την σύζυγό του με όπλο και εκρηκτικά

Ένα πρωτοφανές συμβάν διαδραματίστηκε στη Συκή Πηλίου με πρωταγωνιστή έναν 45χρονο.

Ο άνδρας συνελήφθη και αφού σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ν. Πηλίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται και για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, φέρεται, με όπλο που κατείχε νόμιμα ο 72χρονος πατέρας, του να απείλησε τον ίδιο, καθώς και την 70χρονη μητέρα του, αλλά και την 32χρονη σύζυγό του, ενώ στη συνέχεια τους απείλησε ότι θα κάνει χρήση εκρηκτικών υλών.

Μετά την καταγγελία του συμβάντος, άνδρες του Α.Τ. Ν. Πηλίου προχώρησαν σε έρευνα στην οικία του 45χρονου, όπου στην αυλή εντόπισαν συσκευασία με εκρηκτική ύλη, αλλά και υλικά ικανά να την πυροδοτήσουν.

Πηγή: e-volos
 

Tags
Back to top button