Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Προσοχή! – Οδηγίες στους οδηγούς για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από τη Δευτέρα 24-12-2018 έως και την Πέμπτη 27-12-2018, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια χώρα.


Η Κεντρική Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Συνιστούμε στους οδηγούς που πρόκειται να ταξιδέψουν τα παρακάτω:

* Να ενημερωθούν για τον καιρό και τις κυκλοφοριακές συνθήκες, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, καλώντας την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών της Κεντρικής Οδού στο 801 700 7000. (καθημερινά και Σάββατο από τις 8:00 έως τις 16:00 και Κυριακή 10:00 με 18:00)

* Αν χρειαστεί, να μεταβάλλουν το πρόγραμμά τους για να αποφύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων.


* Να έχουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να γνωρίζουν τον τρόπο τοποθέτησής τους.

* Να διαθέτουν επαρκή ποσότητα καυσίμου στο ρεζερβουάρ του οχήματός τους.

* Να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Τροχαίας.

* Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης να καλούν το 1075.

Σχετικά με τις αντιολισθητικές αλυσίδες υπενθυμίζουμε ότι:

* Οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς.

* Η ταχύτητά με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 χλμ. / ώρα.

* Οι αλυσίδες είναι σωστά τοποθετημένες όταν δείχνουν και είναι τεντωμένες.

Επισημαίνουμε ότι η οδήγηση και η στάση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι επικίνδυνη για τον οδηγό και το όχημά του. Χρήση της ΛΕΑ πρέπει να γίνεται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Tags
Back to top button