Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Πρόγνωση καιρού: Πάρτε ομπρέλα για την Τετάρτη – Βροχερός ο καιρός

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα κυρίως στο Ιόνιο, περιμένουμε την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού. 


Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχών κυρίως στην Κρήτη. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 22 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 26, στην Ήπειρο από 15 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 17 έως 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 28 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κέλσιου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες και βαθμιαία τοπικές βροχές. στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές κυρίως στα νησιά του Ιονίου.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 25 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρα στα δυτικά και νοτιά μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 25 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στη δυτική Κρήτη τοπικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρα μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως έως 27 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 27 βαθμούς Κέλσιου.

Tags
Back to top button