Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 63χρονος γιατρός της κατασκήνωσης στα Χανιά που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά

Προσωρινά κρατούμενο έκριναν ανακριτής και εισαγγελέας, τον 63χρονο γιατρό της παιδικής κατασκήνωσης, που κατηγορείται για  ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Ο 63χρονος, μετά από περίπου 4 ώρες απολογίας, θα οδηγηθεί στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το  η πρώτη καταγγελία εις βάρος του 63χρονου έγινε από ένα 14χρονο κορίτσι και αφορούσε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κατηγορία πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ωστόσο, κατόπιν νέας καταγγελίας που έφτασε στα γραφεία της Εισαγγελίας το πρωί της Παρασκευής και η οποία αφορούσε αγόρι 11 ετών, ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ασέλγεια σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 63χρονος υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια όλων των εξετάσεων που γίνονται στο πλαίσιο ιατρικών πράξεων στην κατασκήνωση, παρίστανται πάντα και άλλα μέλη του προσωπικού της κατασκήνωσης.
 

 

Tags
Back to top button