Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα: Το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν σε τόπο και χρόνο που θα επιλέξει το ίδιο

Τζο Μπάιντεν για Ισραήλ: Έχει έρθει η ώρα να τελειώσει ο πόνος

Την πεποίθησή του ότι το Ισραήλ θα απαντήσει στο Ιράν σε τόπο και χρόνο το οποίο θα επιλέξει το ίδιο, εξέφρασε ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς.
Κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που εκδηλώθηκε έναν, ακριβώς, χρόνο πριν από την Χαμάς, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών και η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και εκατοντάδες παρευρισκόμενοι βρέθηκαν στη συναγωγή Μπεθ Σαλώμ στην Αθήνα για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων.

Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, το «παρών» έδωσαν ο ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, οι υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η υπουργός Νίκη Κεραμέως.
 

 

Tags
Back to top button