Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Π.Ψωμιάδης κατά κυβέρνησης: «Ξεφτιλίσατε την ανθρώπινη ύπαρξη - Ο Θεός να συγχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς»

«Χείμαρρος» ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά της κυβέρνησης και τις αποφάσεις που παίρνει με αφορμή τον κορωνοϊό. 

Ο πρώην περιφερειάρχης, ο οποίος είχε εκλεγεί ως βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στράφηκε κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη τονίζοντας πως την ώρα που επιτρέπονται πορείες, διαδηλώσεις, έλευση τουριστών σχεδόν ελεύθερη και πολλά άλλα, η κυβέρνηση υποχρεώνει τις εκκλησίες να «εργαστούν» με ωράριο «σούπερ μάρκετ».

«Τώρα που και με τη σφραγίδα της Ιεράς Συνόδου οι εκκλησίες μας τη Μεγάλη Εβδομάδα θα λειτουργούν σε ωράρια “σούπερ μάρκετ”, εμείς, το χριστεπώνυμο ποίμνιο, ας κρατήσουμε για μια ακόμη φορά τους τύπους, τα προσχήματα, τις αποστάσεις από τη βλάσφημη ζωή που κάποιοι επιθυμούν με πάθος να ακολουθήσουμε. Οχι, λοιπόν. Και οι προθέσεις σας να είναι αθώες, να ξέρετε ότι, εδώ και ένα χρόνο, δεν μπορείτε να μας πείσετε. Αφήσατε να πεθάνει η αγορά, η οικονομία… Ξεφτιλίσατε την ανθρώπινη ύπαρξη. Οι αρρώστιες που έρχονται είναι πολύ πιο επικίνδυνες από αυτές του κορωνοϊού. Εύχομαι ο Θεούλης να συχωρέσει εσάς τους εντολοδόχους νεοταξικούς. Μπορεί κάποιοι να διαφωνούν με αυτές τις θέσεις μου, αλλά με αυτά με μπόλιασαν οι γονείς μου, η Εκκλησία και οι δάσκαλοί μου» υποστηρίζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Δεκάδες ήταν τα παρόμοια σχόλια και άκρως θετική η ανταπόκριση από τους ακολούθους του, καθώς οι πολίτες δεν φαίνεται να συμμερίζονται την κυβερνητική διάθεση για Πάσχα χωρίς περιφορά του Επιταφίου, αλλά και Ανάσταση με ωράριο «σούπερ μάρκετ».

Tags
Back to top button