Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Π.Πολάκης κατά Μ.Φουρθιώτη: «Εξήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα έπαιρνες βρε διεφθαρμένε ατζέντη;»

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης στον Παύλο Πολάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στην αντεπίθεση προχωρώντας σε αποκαλύψεις. 

Μετά την πρώτη του ανάρτηση – απάντηση στην μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη εναντίον του, ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται.

Δριμύτερος και αποφασισμένος να κάνει κάποιους να… χάσουν τον ύπνο τους. Λέει συγκεκριμένα στην νέα του ανάρτηση:

«ΜΕΝΙΟ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ:
Τελικά δεν είσαι μόνο ένα τηλεοπτικό σκουπίδι αλλά και ένα απερίγραπτο ΛΑΜΟΓΙΟ όπως με πληροφορούν από το Υπουργειο Εργασιας .
ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ μπήκες στο πρόγραμμα «Συνεργασία» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SURE της Ε.Ε. που χρηματοδοτεί τους μισθούς εργαζομενων στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημιας;;

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΠΛΗΡΩΘΗΚΕΣ για 4 ΜΗΝΕΣ,από 60.000 ευρώ το μηνα(!!!!) ως προσωπικό μισθο(!!!!!) που δήλωσες πως έπαιρνες,μέχρι να το πάρουν χαμπάρι οι υπηρεσίες του Υπουργείου το Νοέμβριο του 2020 και να έρθει διάταξη από την τότε πολιτική ηγεσία που στα έκοψε;;;;;;
ΕΞΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ,έπαιρνες βρε διεφθαρμένε ατζέντη;;;
Ησουν εργαζόμενος;;;
Ποιος είσαι; Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ;
(Αυτά τα λεφτά λαμόγιο ,τα δήλωσες;; Πλήρωσες ασφαλιστικές εισφορές;)
Εμαθα πως είχες δηλώσει και άλλες 5-6 εικονικές εταιρείες με φιλους και κολλητούς σου που ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (60 και 70 έως και 80 χιλιαδες το μήνα)!!!!!!
Όταν η κοινωνία στενάζει από τη φτώχεια του λοκ νταουν ,εσυ βρε ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ πήρες 240.000 ευρώ ,ΑΕΡΑ ;;;;;;ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΚΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ,σου έβαλε ο Χρυσοχοιδης ,14 αστυνομικούς να σε προστατεύουν και μια Θωρακισμένη BMW για να κυκλοφορείς;;;;
ΟΥΣΤ ΣΙΧΑΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ,ΕΛΕΕΙΝΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΜΕ!!!!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης



Tags
Back to top button