Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Πουλιά εγκλωβίστηκαν στον πάγο μετά από βουτιά για «ψαρέμα» (φωτό)

Οι φωτογραφίες δύο πανέμορφων πουλιών που βρήκαν τον θάνατο βουτώντας σε μία παγωμένη λίμνη για να «ψαρέψουν» και εγκλωβίστηκαν μέσα σε κομμάτια πάγου, κάνουν σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Οι δύο πολύχρωμες αλκυόνες βρέθηκαν άψογα διατηρημένες από έναν ιερέα σε μια λίμνη στα βόρεια της Βαυαρίας και το θέαμα που παρουσιάζουν - αν και προκαλεί θλίψη - είναι πραγματικά μοναδικό.

Ο υπεύθυνος του εθνικού πάρκου όπου βρίσκεται η λίμνη δήλωσε ότι δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χρόνια σε αυτή τη θέση. Όπως εικάζει, τα όμορφα πτηνά θα πρέπει να βούτηξαν στα κρύα νερά από μια τρύπα στον πάγο και, είτε δεν κατάφεραν να την ξαναβρούν ανεβαίνοντας, είτε οι χαμηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό τους.

Πάντως, όπως επισήμανε, η γερμανική ονομασία του συγκεκριμένου είδους αλκυόνης μεταφράζεται ως «πουλί του πάγου», πράγμα που σημαίνει ότι ο θάνατος τους με αυτόν τον τρόπο ίσως να μην είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενο.

Δείτε φωτογραφίες

Tags
Back to top button