Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Που φτάσαμε: 26χρονος στη προσπάθεια του να γλιτώσει πρόστιμο της ΕΛ.ΑΣ πήδηξε από τα κάγκελα και τραυματίστηκε

Αντί να πληρώσει το πρόστιμο της ΕΛ.ΑΣ κατέληξε σε...νοσοκομείο για ράμματα 26χρονος που συμμετείχε σε κωρονοπάρτι. Οι συμμετέχοντες στο πάρτι ήταν από την Αθήνα και είχαν νοικιάσει το σπίτι μέσω airbnb.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα artemidanes.gr, το πάρτι στην περιοχή της Βραυρώνας τελείωσε ξαφνικά όταν αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή, μετά από τηλεφωνήματα κατοίκων της περιοχής, για δυνατή μουσική και φασαρία.

Στη θέση των αστυνομικών ένας 26χρονος πήδηξε τα κάγκελα του σπιτιού, για να γλιτώσει το πρόστιμο, με αποτέλεσμα εκτός από το πρόστιμο των 300 ευρώ να καταλήξει στο νοσοκομείο για ράμματα.

Οι συμμετέχοντες στο πάρτι ήταν από την Αθήνα και είχαν νοικιάσει το σπίτι μέσω airbnb.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δημοτικός Σύμβουλος της περιοχής Παναγιώτης Λάμπρου.

Tags
Back to top button