Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν: Η Ρωσία απέτρεψε σχεδόν 25 εκατ. επιθέσεις στον κυβερνοχώρο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

Η Ρωσία απέτρεψε σχεδόν 25 εκατομμύρια επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και άλλες εγκληματικές ενέργειες κατά της υποδομής πληροφοριών σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, που διοργανώθηκε στην χώρα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο. 

Ο Ρώσος πρόεδρος προέβη στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Μουντιάλ που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τξην επιτροπή ασφαλείας που συστάθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Tags
Back to top button