Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πούτιν: «Αποτρέψαμε σχεδόν 25 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις στο Μουντιάλ»

Οι ρωσικές δυνάμεις ασφαλείας, απέτρεψαν σχεδόν 25 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις και άλλες κακόβουλες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου κυπέλλου, αποκάλυψε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά την λήξη του μουντιάλ.

«Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, σχεδόν 25 εκατ. κυβερνοεπιθέσεις και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες εναντίον των ρωσικών υποδομών πληροφοριών, που σχετίζονταν με το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, εξουδετερώθηκαν», δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τους επικεφαλής των υπηρεσιών που ήταν επιφορτισμένες με την ασφάλεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πουτιν επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό των ρωσικών αλλά και των ξένων δυνάμεων ασφαλείας, που συνέβαλαν στην ασφάλεια της διοργάνωσης.

«Γνωρίζω ότι συνολικά 126 εκπρόσωποι 55 υπηρεσιών ασφαλείας από 34 κράτη, συμμετείχαν σε αυτή την κοινή επιχείρηση» δήλωσε ο Πούτιν, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, σημείωσε επίσης, ότι οι άνθρωποι που έφτασαν στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο ένιωθαν ασφαλείς και μπορούσαν να κινηθούν ελευθερα στην ρωσική επικράτεια, χωρίς αχρείαστα εμπόδια.

Tags
Back to top button