Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ποτάμι για επίθεση Βαρκελώνης: «Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του»

«Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του. Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών, χωρίς όμως κανένα κυνήγι μαγισσών και με σεβασμό στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Ποτάμι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Iσπανία. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Σεβαστουπόλεως αναφέρει: 
   
«13 νεκροί και 130 τραυματίες από 34 διαφορετικές χώρες: τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ισπανία. Όπως όμως, οι επιθέσεις που προηγήθηκαν στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, στη Νίκαια δεν άλλαξαν τον τρόπο ζωής μας, ούτε φόβισαν τους Ευρωπαίους πολίτες, έτσι και αυτή. "No tenim por", όπως φωνάζουν στην Βαρκελώνη. Ο φόβος δε θα νικήσει. Δε θα τους μοιάσουμε. Ούτε η Ευρώπη θα απαρνηθεί τις δημοκρατικές της αξίες. Δεν αρκούν, όμως, τα ευχολόγια και οι διακηρύξεις για να νικηθεί ο ISIS. Πρέπει να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του. Η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί με συντονισμένη δράση των μηχανισμών της ΕΕ και των κρατών-μελών, χωρίς όμως κανένα κυνήγι μαγισσών και με σεβασμό στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού».

Tags
Back to top button