Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Πόσο μας ζημιώνει η συμφωνία με τα Σκόπια; - Τι θα κάνει ο Ερντογάν μετά τη νίκη του; Δημόσια συζήτηση στην Κηφισιά

Εν μέσω των δεκάδων διαδηλώσεων που οργανώνονται σε όλη την χώρα θα διεξαχθεί μεγάλη Εκδήλωση –Δημόσια Συζήτηση, που οργανώνουν από κοινού “Η Πρωτοβουλία Πολιτών για τα Εθνικά Θέματα και την Κοινωνική Πρόοδο” και το europost.gr , στην Κηφισιά, με την συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τον χώρο της πολιτικής, της Πανεπιστημιακής ζωής και της δημοσιογραφίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 3 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα, στο Δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου 24 και Μυρσίνης).

Πόσο ζημιώνει την Ελλάδα η συμφωνία με τα Σκόπια, που υπέγραψαν ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ζόραν Ζάεφ;

Πως θα συμπεριφερθεί ο Ερντογάν στην Ελλάδα μετά την εκλογική του νίκη;

Αυτοί θα είναι οι κεντρικοί άξονες της Εκδήλωσης

Στο πάνελ των συζητητών θα είναι οι κκ:

Πάνος Παναγιωτόπουλος, δημοσιογράφος – δικηγόρος, τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου

Άγγελος Συρίγος, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Παντείου Πανεπιστημίου

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Γκουριώτης, διευθυντής του pronews.gr και του περιοδικού «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι ομιλητές θα εξηγήσουν αναλυτικά γιατί η συμφωνία με τα Σκόπια βλάπτει τα Ελληνικά συμφέροντα, ενώ θα περιγράψουν τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται στις σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας, μετά την εκλογική νίκη του Ερντογάν, εστιάζοντας την προσοχή τους στις εξελίξεις στο Αιγαίο και στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο, όπου το φετινό καλοκαίρι διεθνείς εταιρείες έχουν προγραμματίσει γεωτρήσεις σε θαλάσσια οικόπεδα της Κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

 

 

Tags
Back to top button