Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πόσο «αντέχει» το κάθε φαγητό στο ψυγείο;

Στην καθημερινότητα πολλοί, συνηθίζουν να μαγειρεύουν μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού για να έχουν εύκολα σπιτικό φαγητό και τις ημέρες που το πρόγραμμά τους είναι πιο δύσκολο και δεν θα μπορούσαν να μαγειρέψουν. Η συντήρηση όπως θα δούμε παρακάτω των τροφίμων στο ψυγείο, είναι πάρα πολύ σημαντική για την υγιεινή του φαγητού!


Πολλά φαγητά τρώγονται μετά από μία ή δυο μέρες χωρίς κανένα πρόβλημα, αρκεί να συντηρηθούν σωστά στο ψυγείο. Πολλοί μάλιστα βρίσκουν τα όσπρια, τα λαδερά έως και τα ζυμαρικά πιο νόστιμα την επόμενη μέρα.

Πόσες μέρες μπορείτε να τα συντηρήσετε στο ψυγείο
Για να συντηρήσετε τα τρόφιμα στο ψυγείο, το μόνο που χρειάζεστε είναι κλειστά σκεύη (πλαστικά ή γυάλινα). Αφήστε το φαγητό να κρυώσει και μετά βάλτε το στη συντήρηση (κατά προτίμηση στη μέση του ψυγείου).

 

1 Λαδερά: Έως δύο ημέρες 2 Όσπρια: Έως δύο μέρες 3 Ζυμαρικά: Τρεις έως τέσσερις μέρες 4 Ομελέτα – Έως μία μέρα
5 Τζατζίκι – Έως και πέντε μέρες 6  Χοιρινό & βραστό κοτόπουλο – Έως τρεις μέρες 7 Μελιτζανοσαλάτα – Έως τέσσερις με πέντε μέρες 8 Σάλτσα ντομάτας – Έως έξι μέρες
Tags
Back to top button