Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Πόσα ξοδεύουν οι Ευρωπαίοι και πόσα οι Έλληνες για φαγητό, ποτό και ψυχαγωγία (φώτο)

Ο υπολογισμός έγινε από την RIA Rating, σύμφωνα με δεδομένα από τις εθνικές στατιστικές υπηρεσίες. Για την αξιολόγηση, αναλύθηκαν οι προϋπολογισμοί των νοικοκυριών.

Τα έξοδα διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των μη αλκοολούχων ποτών, δίνονται για τη μέση οικογένεια με αποτελέσματα του 2017. Σε ορισμένες χώρες, η δομή του προϋπολογισμού δεν αλλάζει για κάποιο χρονικό διάστημα, επομένως τα στατιστικά στοιχεία δεν συλλέγονται κάθε χρόνο.

Για τη Σουηδία και τη Νορβηγία χρησιμοποιήθηκαν δεδομένα για το 2012. Για την Κροατία – για το 2014. Για την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, τις Κάτω Χώρες, την Αυστρία, για το Βέλγιο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Δανία, τη Γερμανία, την Εσθονία, την Κύπρο, τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Πορτογαλία, τη Φινλανδία και την Ισλανδία – για το 2016. Κατά κανόνα, όσο χαμηλότερο είναι το ποσοστό των δαπανών για την διατροφή, τόσο υψηλότερο είναι το βιοτικό επίπεδο σε μια χώρα.

Με άλλα λόγια, εάν οι περισσότερες δαπάνες δεν σχετίζονται με την ικανοποίηση των φυσιολογικών αναγκών (ταξίδι, εκπαίδευση, ψυχαγωγία κλπ.) τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα ζωής στη χώρα.

Tags
Back to top button