Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως oι Σαϊεντολόγοι προσελκύουν οπαδούς μέσα σε σχολεία!

Την αλήθεια  πίσω από τη βιτρίνα καμπάνιας κατά των ναρκωτικών στην οποία συμμετέχουν παιδιά ηλικίας ακόμη και 10 ετών αποκαλύπτουν  δημοσιογράφοι.

Σύμφωνα με έρευνα  της εφημερίδας Evening Standard  δεκάδες χιλιάδες παιδιά στο Λονδίνο εκτίθενται στις ιδέες τη σαϊεντολογίας μέσα από ενημερώσεις κατά των ναρκωτικών.

Τον περασμένο χρόνο  25,000 παιδιά πήραν μέρος στο πρόγραμμα Narconon το οποίο δεν τρέχουν γιατροί αλλά χρηματοδοτείται και λειτουργεί αποκλειστικά υπό την αιγίδα της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

Το πρόγραμμα βασίζεται στην έρευνα και στα γραπτά του Λ. Ρον Χάμπαρντ ιδρυτή της Σαϊεντολογίας. Εκτός από το πρόγραμμα ενημέρωσης σε σχολεία το Narconon που χρονολογείται από το 1966  προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης αν και οι μέθοδοι που εφαρμόζονται έχουν χαρακτηριστεί επικίνδυνες  και ότι στερούνται ιατρικής νομιμοποίησης.

Ακόμη οι ενημερώσεις αποτελούν μια εισαγωγή στην Σαϊεντολογία, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν και πρώην εργαζόμενοι στο πρόγραμμα.

Από τους  πιο γνωστούς οπαδούς της Σαϊεντολογίας είναι οι Τομ Κρουζ, Τζον Τραβόλτα και  Κρίστι Άλει.

Tags
Back to top button