Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Travel

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας: Έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα & Πανεπιστήμιο

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε από τις 11:30 ο σταθμός του Μετρό Πανεπιστήμιο, ενώ λίγο πριν τις 14:00 δόθηκε εντολή να κλείσει και ο σταθμός Σύνταγμα.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το προγραμματισμένο φοιτητικό συλλαλητήριο στα πλαίσια του οποίου η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται επεισόδια και γι' αυτό έδωσε και τη σχετική εντολή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι δεύτερη συνεχόμενη μέρα που γίνονται τέτοιες τροποποιήσεις στα δρομολόγια του μετρό λόγω πορείας, καθώς και την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, η πορεία που ήταν προγραμματισμένη για την υπόθεση Κουφοντίνα, υπήρξε η αφορμή να κλείσουν σταθμοί του μέτρο. Τα τρένα θα περνάνε κανονικά από τους σταθμούς αλλά δεν θα σταματάνε.

Tags
Back to top button