Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Πολύ «λίγος» αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας

Για άλλη μια φορά, μέσα σε αυτή την τραγωδία από κάθε άποψη του κορωνοϊού που βιώνει ο τόπος και η οικονομία,   ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης  Αλέξης Τσίπρας,  αντί να ηγηθεί των ανησυχιών των πολιτών από τις διαδοχικές καραντίνες και στερήσεις  προσωπικών ελευθεριών πήγε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για νέο «Μπέργκαμο»!

«Ο φόβος και η αγωνία που έχουμε είναι να μην αντιμετωπίσουμε καταστάσεις Μπέργκαμο. Δηλαδή να μην βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή εκείνη όπου θα γίνεται επιλογή ασθενών που θα τους παρασχεθεί η βοήθεια στην εντατική μονάδα».

Ο Α.Τσίπρας υπονοώντας την εκατόμβη των χιλιάδων θυμάτων της ιταλικής πόλης, ουσιαστικά στήριξε την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλει νέο γενικό απαγορευτικό στην ελληνική κοινωνία.

Ενώ όλοι θα περίμεναν  μια διαφορετική στάση ή ένα τουλάχιστον προβληματισμό ως προς αυτά που συμβαίνουν και επιβάλλονται στον πολίτη και την κοινωνία, ο ίδιος έριξε «νερό στο μύλο» και έγινε ο  καλύτερος  υποστηρικτής της κυβέρνησης.

Μήπως τελικά η ΝΔ θα έπρεπε να σκεφτεί να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά της στις επόμενες εκλογές;

Tags
Back to top button